Resan tillbaka efter två korsbandsskador

Här läser ni om min resa tillbaka till ett aktivt liv efter 2 främre korsbandsskador, en meniskskada och kärleken till fotbollen.

Trettiofemte dagen

Publicerad 2010-11-07 11:43:43 i Knäskadan

Vaknar upp till en fin dag idag också, att det kan göra så mycket på humöret om vädret är fint! Jag blir så mycket gladare och piggare om det är lite finare väder och jag vill hitta på så mycket mer att göra. Vi får se vad jag ska göra idag men en promenad blir det ju såklart. Har börjat få upp farten på promenaderna nu så jag tillochmed blir lite svettig. Fast det kanske beror på att jag tappat så mycket kondition också! :)

Knäet känns väl helt okej idag, lite trött i musklerna runtomkring och instabilt som vanligt. Men men, jag får försöka att ta det lugnt, tänka på vad jag gör och ändå vara glad att jag kan gå och stå.

Nu vill jag bara att det ska bli tisdag så jag får träffa specialisten och höra vad han har att säga. Om han säger att det inte ska bli någon operation så vet jag inte riktigt vad jag ska säga eller göra. Egentligen har jag nog inte tappat så jäkla mycket muskler och vet inte hur mycket jag behöver bygga upp igen för att vara "normal" stark. Och är det såhär instabilt och ont varje dag så tror jag inte att det blir så mycket bättre med mer muskler. 

Mätte förresten mina lårmuskler och vadmuskler för att se hur mycket det skiljde i omfång. På vaderna var jag 1cm större på det högra benet som jag skadat..... och på lårmusklerna skiljde det ingenting. Men jag känner ju ändå att jag inte har samma muskelstyrka i båda benen.


KRAM på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempa

3/10 2010 främre korsbandet 16/2 2011 operation 21/6 2011 inre menisken 20/9 2012 operation 10/6 främre korsbandet igen Vid frågor, maila mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela