Resan tillbaka efter två korsbandsskador

Här läser ni om min resa tillbaka till ett aktivt liv efter 2 främre korsbandsskador, en meniskskada och kärleken till fotbollen.

Tjugofemte dagen

Publicerad 2010-10-28 17:53:33 i Just nu

Allting känns ungefär som vanligt idag och det är nog ingen fara med känningen i baksida lår för det känns i båda två idag, troligtvis träningsvärk! Haha, efter bara några få övningar som inte alls är så jobbiga så får man träningsvärk, att man kan tappa muskler så himla snabbt!

Knäet känns som vanligt, det känns iallafall att det finns där för helt smärtfritt är det inte. Jobbigast är att gå i trappor för då känns det som att det kan vika sig när som helst och det skulle jag absolut inte vilja vara med om, så det tar sin lilla tid att gå nerför trapporna, uppför är inte alls lika hemskt!

Nu ska jag åka iväg och kolla på kvällens träning, vet inte om det är den sista eller hur det ser ut med träningar framöver. Men dit och träffa brudarna ska jag iallafall!

KRAM på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempa

3/10 2010 främre korsbandet 16/2 2011 operation 21/6 2011 inre menisken 20/9 2012 operation 10/6 främre korsbandet igen Vid frågor, maila mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela