Resan tillbaka efter två korsbandsskador

Här läser ni om min resa tillbaka till ett aktivt liv efter 2 främre korsbandsskador, en meniskskada och kärleken till fotbollen.

Tack för att jag har världens bästa SG!

Publicerad 2011-06-28 10:20:02 i Efter operationen

Sjukgymnasten ringde imorse och sa att jag skulle få komma kl.14.40 och då skulle jag få träffa ortopeden som jag träffade vid min förra skada och även han som opererade mig!

Han är ju specialist i Övik och var nu uppe i Umeå en sista gång innan semestern..

Jag har ju tur iallafall att allting faller så bra in!
Eller tur i oturen kanske man ska säga?!

Har även varit i kontakt med Folksam för att höra att det var okej med ett nytt läkarbesök och fick klartecken därifrån samt godkänt för en MR eller röntgen om det skulle behövas!

Är faktiskt lite nervös inför besöket!

Men hjälp mig att hålla tummarna för att det ska vara så lindrigt som möjligt!

Kommentarer

Postat av: emelie

Publicerad 2011-06-28 15:38:46

hoppas allt gick bra! håller tummarna!

Postat av: emelie

Publicerad 2011-06-28 17:47:29

jo alltså jag känner ju av det men inte värre än att jag kan spela på det. sen har min sträckning blivit lite sämre sen menisk-skadan och om jag sitter på vissa sätt så kan det kännas ibland. sen har jag allmänt lite mer "känningar" i knät nu än innan. men med lite diklofenak har jag det ändå under kontroll. dock så känns det ju ändå som att jag vill ha det åtgärdat efter säsongen.



aha, okej. men tyckte dom att det kändes glappt? alltså vad trodde de att det berodde på? bara otur? skönt att det är i rullning iaf så att du får veta om det är nåt fel.

Postat av: emelie

Publicerad 2011-06-28 19:50:13

mm nej låsningar har inte varit något problem faktiskt. sträckningen var ett problem i början då jag saknade ca 10-15 grader. men nu är det ju bättre. tydligen ganska unikt att man kan spela på det, symptomen brukar vara ganska akuta.



okej, så det var lite mer glappt än det borde vara eller? man kan ju ändå ha ett litet glapp i ett opererat knä liksom utan att det är något fel. eller?



jaha, men borde det inte hålla för det? en tyngdöverflyttning. aja, man blir så frustrerad. som du säger, när du skött all rehab osv. man vill gärna hitta en anledning så att man kan undvika det i framtiden...

Postat av: Anna-Karin

Publicerad 2011-07-03 22:00:12

Sv: Tack så mycket och jag kan bara säga det samma!!! Du är grym!! Jag tror att det är bra att vi med korsbandsskador stöttar varandra, för även om man har vänner som stöttar så har de aldrig vart med om samma sak.. KÄMPA ! :) Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempa

3/10 2010 främre korsbandet 16/2 2011 operation 21/6 2011 inre menisken 20/9 2012 operation 10/6 främre korsbandet igen Vid frågor, maila mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela