Kanske pyssla?!
Jag är ju ruggigt sugen på att testa att göra kanderade blommor som man sen kan ha på bakverk, tårtor eller till efterrätter.

Hur snyggt är det inte att garnera efterrätter med blommor?!
Men jag kanske först måste leta fram vilka blommor som är ätbara, skulle ju inte kännas bra om man förgiftade/dödade sig själv eller någon när man bjöd på en muffin med kanderade blommor som garnering. Ooops!

Jag är också taggad på att göra rosenvatten, som man kan ha i mat, sallader, bakverk eller som skönhetsprodukt. Men frågan är om man kan göra det på blad från "Finska rosen"... den luktar väldigt mycket och den kanske inte alls går att använda!
Ska googla lite och se om jag hittar den information jag behöver!
Hade också tänkt mig ut på en lååång cykeltur, vi får väl bara hoppas att det inte blir regn och åska!
KRAMAR

Hur snyggt är det inte att garnera efterrätter med blommor?!
Men jag kanske först måste leta fram vilka blommor som är ätbara, skulle ju inte kännas bra om man förgiftade/dödade sig själv eller någon när man bjöd på en muffin med kanderade blommor som garnering. Ooops!

Jag är också taggad på att göra rosenvatten, som man kan ha i mat, sallader, bakverk eller som skönhetsprodukt. Men frågan är om man kan göra det på blad från "Finska rosen"... den luktar väldigt mycket och den kanske inte alls går att använda!
Ska googla lite och se om jag hittar den information jag behöver!
Hade också tänkt mig ut på en lååång cykeltur, vi får väl bara hoppas att det inte blir regn och åska!
KRAMAR