Resan tillbaka efter två korsbandsskador

Här läser ni om min resa tillbaka till ett aktivt liv efter 2 främre korsbandsskador, en meniskskada och kärleken till fotbollen.

Tjugonionde dagen

Publicerad 2010-11-01 17:25:44 i Knäskadan

Vaknade imorse med ett ömt, stelt, instabilt och inte alls trevligt knä. Jag kan ju inte ha tränat för hårt för jag har ju kört samma belastning och repetitioner i någon vecka nu så det borde ju inte vara för tufft tycker jag! Men jag har märkt att svullnaden börjar lägga sig och snart är det helt borta så det kanske är den som hållit ihop mitt knä så att det inte känns så konstigt. Men nu är det inte roligt.

Jag längtar tills nästa vecka då jag ska träffa specialisten igen och se vad han säger för så här klarar jag ju inte av att leva. Hoppas bara att jag kan få en operationstid ganska snabbt så detta trasiga knä rättas till.

Har jobbat idag, gått i trappor uppför men småhoppat nedför, att det ska vara mycket värre att gå nedför. 

Det blir nog en promenad ikväll med mina stavar och mina nya löparskor. Så skönt att komma ut och röra på sig så att jag inte klättrar upp efter väggarna här hemma!

Lite pyssel ska nog också hinnas med, det är väl hög tid att börja göra julkort för julen närmar sig med stormsteg!

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempa

3/10 2010 främre korsbandet 16/2 2011 operation 21/6 2011 inre menisken 20/9 2012 operation 10/6 främre korsbandet igen Vid frågor, maila mig på jenniferboman@hotmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela