Resan tillbaka efter två korsbandsskador

Här läser ni om min resa tillbaka till ett aktivt liv efter 2 främre korsbandsskador, en meniskskada och kärleken till fotbollen.

Trettiofjärde dagen

Publicerad 2010-11-06 15:26:24 i Knäskadan

Vaknade jättepigg kl 8.13 och kunde inte somna om, så när jag såg det underbart vackra vädret som var ute så bestämde jag mig förr att kliva upp, klä på mig och gå ut på en promenad. Jag höll ett ovanligt högt tempo på gången och gick 4km (lite längre än vanligt) men det straffade sig nästan på en gång.... Tog även några joggingsteg när jag nästan var hemma och det gick inte alls bra, det kändes som att underbenet inte alls hängde med och det blev stora stötningar i knäet varje gång jag satte ner foten.

Nu känns det i knäet att jag varit ute och rört på mig, det är väldigt ömt i hela knäet och jag känner mig trött i musklerna runtomkring. Men det är väl så att man får skylla sig själv när man vill liiiiite för mycket!

Om en timme ska jag bege mig mot Örnsköldsvik med mina kusiner för att se på Modo - Linköping. Hoppas att det blir en bra och spännande match!

På tisdag får vi se vad specialisten säger om mitt knä, för som det är idag så är det inte dugligt till mycket....

KRAMAR på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempa

3/10 2010 främre korsbandet 16/2 2011 operation 21/6 2011 inre menisken 20/9 2012 operation 10/6 främre korsbandet igen Vid frågor, maila mig på jenniferboman@hotmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela