Resan tillbaka efter två korsbandsskador

Här läser ni om min resa tillbaka till ett aktivt liv efter 2 främre korsbandsskador, en meniskskada och kärleken till fotbollen.

Trettiosjunde dagen

Publicerad 2010-11-09 22:07:39 i Knäskadan

Har träffat specialisten idag!! :)

Så nu blir det operation i januari!
Jag gick till specialisten med blandade känslor. Jag har varit så hoppfull att få operera mitt knä någon gång och allra helst innan jul. Men samtidigt så kan jag ju gå och räta ut benet precis som vanligt så kanske tyckte han att jag skulle klara mig utan operation.....

Lite nervös och ett kallsvettigt handskak, sen av med jacka och sätta sig på stolen med pulsen högre än på väldigt länge. Han tyckte att det såg riktigt bra ut och undrade hur jag kände det. Jag sa som det var att jag har ont varje dag, att det låser sig och att det känns väldigt instabilt och otäckt att gå nedför trappor! Han lyssnade och sa att jag kommer att ha ont i knäet ett bra tag till eftersom att smällen var riktigt stor. 

Han sa igen att han tycker att jag aldrig mer borde spela fotboll men det borstade jag av mig på en gång och sa att jag ville göra allt jag kunde för att komma tillbaka på fotbollsplanen och skulle jag inte känna att knäet håller för fotboll så vill jag ju absolut kunna vara fysisk aktiv, antingen inom någon annan sport eller bara kunna hålla igång med löpning och styrketräning. 

För att det ens ska vara möjligt att jag ska kunna hålla på med någon fysisk aktivitet och kunna runda en husknut utan att det finns risk för att det ska hoppa och ha sig så måste det bli OPERATION. Annars så kommer jag inte ens att kunna jogga om det inte är ljust ute och slät terräng, men hur kul kan det vara?!

Så nu ska jag träffa specialisten igen antingen innan jul eller efter, men med all sannolikhet blir det OPERATION I JANUARI! Jag är ÖVERLYCKLIG!!!!

Nu skulle jag kunna hoppa över december och julen bara för att få bli hel och kunna påbörja min rehabilitering och resan tillbaka mot fotbollsplanen!


KRAMAR i massor på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempa

3/10 2010 främre korsbandet 16/2 2011 operation 21/6 2011 inre menisken 20/9 2012 operation 10/6 främre korsbandet igen Vid frågor, maila mig på jenniferboman@hotmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela