Resan tillbaka efter två korsbandsskador

Här läser ni om min resa tillbaka till ett aktivt liv efter 2 främre korsbandsskador, en meniskskada och kärleken till fotbollen.

Hon springer igen!

Publicerad 2011-08-01 21:21:11 i Efter operationen

Jag har liksom inte sprungit sedan den 21 juni då jag gjorde illa mig igen och sabbade den inre menisken och skadade det nya korsbandet igen.

Har mest suttit på min nya cykel och trampat många mil. Tror att jag fått ihop ungefär 60 mil sen jag köpte min cykel i mitten på maj. Men den längsta tripp jag gjort i ett enda svep är nog på 3,8 mil. Måste slå den distansen innan sommaren är över! Har blivit cykelfrälst av alla mil.

Idag har jag packat och fixat inför trippen till fjällen imorgon och även plockat 2-3liter blåbär, så jag kände att jag var tvungen att göra någonting mera.

Upp på cykeln, men kände inte för någon lång runda idag, så jag svängde av vid den gamla sågen i Vännfors och laddade för en löprunda! Testade några löpsteg och det kändes helt okej, så det var bara att springa vidare. Väl i mål så hade jag avverkat 3 km utan större smärta. Visst kände jag av mitt knä, men jag var inte tvungen att gå eller sakta ner på farten. Helt underbart :)
När jag nästan var framme vid cykeln så trampade jag snett på en rot och i mitt huvud hörde jag ett krasch och sen såg jag mig själv ligga ner, skrika och ta mig om höger knä. Men jag klarade mig, ett litet snedsteg och ingenting mer. Men jag litar inte alls på mitt knä.... inte ännu!

Nu ska jag in i duschen och sen bara njuta i många dagar med fiske, vacker natur och underbart väder (förhoppningsvis)!

Ta hand om er :)

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2011-08-01 21:32:25

Njut av fjällvärlden åt mig också! Jag är inte alls avis ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempa

3/10 2010 främre korsbandet 16/2 2011 operation 21/6 2011 inre menisken 20/9 2012 operation 10/6 främre korsbandet igen Vid frågor, maila mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela