Resan tillbaka efter två korsbandsskador

Här läser ni om min resa tillbaka till ett aktivt liv efter 2 främre korsbandsskador, en meniskskada och kärleken till fotbollen.

Femte dagen!

Publicerad 2010-10-08 18:44:22 i Knäskadan

Så nu är det snart helg, denna vecka har gått så oooootroligt sakta, jag har ju mest bara legat stilla i soffan framför tv/datorn och fördriva dagarna!

Men idag har jag känt mig ovanligt pigg, kanske för att jag kan gå en bra bit utan kryckor och att jag inte har så mycket smärta i knäet!

Nu har jag fått nya besked från specialisten och i dagsläget blir det ingen operation (allt enligt nya tester och undersökningar) utan en jäkla massa rehabilitering i X antal månader. Är det så att jag fortfarande har ont eller att det känns instabilt så går de in och fixar till det som är trasigt dvs menisken och korsbandet.

Senan från baksida lår kommer att läka av sig själv och det yttre ledbandet var inte så skadat som man trodde.

Idag har jag och lillasyrran varit till vår föredetta dagmamma (och mormors syster) som var så gullig och kom och hämtade oss med bilen och sen blev vi bjudna på gofika! Vi blev där i 3 timmar, bara så mysigt att sitta och prata om allt och ingenting! Sen blev vi upplockade av mamma som kom hem från jobbet!

Nu blir det mycket beslut från mig själv då jag måste känna efter när jag kan börja jobba, för det är bara jag som kan säga när jag klarar av det...

När jag klarar av att köra bil får jag också känna efter själv.

Kryckorna får jag slänga när jag känner att jag klarar av att vara utan dem!

Jaja, nu lääängtar jag till på söndag då södra kommer att vinna och jag får med och fira segern :)

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempa

3/10 2010 främre korsbandet 16/2 2011 operation 21/6 2011 inre menisken 20/9 2012 operation 10/6 främre korsbandet igen Vid frågor, maila mig på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela