Raw chokladmjölk och Banan- & blåbärspannkakor
Fullt upp med plugg idag!
Men nu tar jag en liten break med hemmagjord raw chokladmjölk.
Den är gjord på cashew- och pärongrädde, vatten, kakao och honung.
Väldigt god och mättande!
Kan skriva ut hela receptet om det är någon som är intresserad!
Ikväll blir det pannkakor till middag.
Och inte några vanliga tunnpannkakor här inte, det ska bli banan och blåbärspannkakor.
Utan både gluten och laktos.
För 4 portioner behövs detta:
2 stora bananer (mogna)
6 ägg
100 gr kokosflingor
1 msk kanel
2 dl färska eller frysta blåbär
1 msk kokosolja eller smör
Mosa bananerna med en gaffel.
Vispa upp äggen och blanda med bananmoset.
Häll i kokosflingor, kanel och blåbär.
Rör ihop till en jämn smet.
Värm oljan på medelhög värme i en stekpanna och häll upp tre decimeter stora klickar.
Stek ca 1 1/2 minut på varje sida.
Servera pannkakorna med lite extra kokosflingor blåbär och ev lite turkisk yoghurt med florsocker.
Men nu tar jag en liten break med hemmagjord raw chokladmjölk.
Den är gjord på cashew- och pärongrädde, vatten, kakao och honung.
Väldigt god och mättande!
Kan skriva ut hela receptet om det är någon som är intresserad!
Ikväll blir det pannkakor till middag.
Och inte några vanliga tunnpannkakor här inte, det ska bli banan och blåbärspannkakor.
Utan både gluten och laktos.
För 4 portioner behövs detta:
2 stora bananer (mogna)
6 ägg
100 gr kokosflingor
1 msk kanel
2 dl färska eller frysta blåbär
1 msk kokosolja eller smör
Mosa bananerna med en gaffel.
Vispa upp äggen och blanda med bananmoset.
Häll i kokosflingor, kanel och blåbär.
Rör ihop till en jämn smet.
Värm oljan på medelhög värme i en stekpanna och häll upp tre decimeter stora klickar.
Stek ca 1 1/2 minut på varje sida.
Servera pannkakorna med lite extra kokosflingor blåbär och ev lite turkisk yoghurt med florsocker.